”OoststellingwerfsBelang, alles gebeurd vlak om je heen”

Johan Elsenaar

Commissielid Ruimte

Mijn naam is Johan Elsenaar en ben 54 jaar. Ik ben geboren in Den Haag maar inmiddels al ruim 30 jaar woonachtig in het noorden van Nederland.

Na het afronden van de Grafische School Rotterdam ben ik gaan werken als systeem- en data beheerder bij verschillende organisaties waaronder de ANWB en het Ministerie van Binnenlandse Zaken. De interesse en uiteindelijk ook liefde voor de politiek is al vroeg bij mij er in gegoten. Vaak kon je me op dinsdag vinden bij het vragen uurtje in de tweede kamer en later in de middag in politiek café Dudok.

Na dat ik mijn vrouw heb ontmoet heb ik de drukte van de Randstad achter mij gelaten en rust gevonden in Groningen. Mijn definitieve rust kwam na de verhuizing naar (Groeps-)hotel De Vrije Vogel in Elsloo. Dat run ik nu al 25 jaar met Annemieke, mijn echtgenoot. 

In de dertig jaar dat ik nu hier woon heb ik een geheel andere blik gekregen op samenleven en ruimte. Ik denk dat ik ben gaan begrijpen wat de kloof is tussen het Westen en het Noorden. Omdat ik die twee werelden nu redelijk ken, zie ik de schoonheid en waarde van een plattelandsgemeente zoals Ooststellingwerf. Zo’n waardevolle gemeente moeten we koesteren en klaar stomen voor de toekomst. Een hele uitdaging waar ik me graag voor inzet. 

 

 

Daarom hecht ik belang aan
OoststellingwerfsBelang!