”Samen sterker in de Stellingwerven!”

Harm Betten

Raadscommissielid

 Mijn Motto: Samen sterker in de Stellingwerven

Dit omvat alles wat ik voor ogen heb bij gemeentelijke politiek, of eigenlijk lokale politiek, dichtbij de burger! OoststellingwerfsBelang is in mijn ogen de partij die zich hier hard voor maakt en daarbij het belang van veiligheid, het belang van goede zorg en onderwijs en sport. En niet te vergeten het belang van een goede woonplek voor iedereen.​ In de afgelopen vier jaar heb ik als commissielid, veel kunnen zien en kunnen meebeleven over het wel en wee voor en achter de schermen van de partij.​

Heb veel mooie bedrijvenpresentaties meegemaakt en enthousiaste ondernemers mogen ontmoeten. Veel positieve geluiden, maar jammer genoeg ook minder positieve zaken speelden een rol. De partij is ondanks al deze perikelen overeind gebleven en in mijn ogen hier niet minder sterk uitgekomen.

Gemotiveerde positief ingestelde mensen om mij heen, hebben mij doen besluiten om deze lokale partij te blijven steunen en mij in te zetten, daar waar nodig. Want zoals ik al zei, Samen zijn we sterker! 

Ontwikkelingen binnen de politiek zullen er altijd zijn, voor de één positief, voor de ander misschien iets minder positief, maar zolang er gepraat wordt, is er beweging. Voor de komende vier jaar wens ik, dat we met alle partijen binnen deze gemeente veel bewegingen kunnen bewerkstelligen. Dat betekent voor mij niet praten om het praten, maar praten om vooruit te komen. Met elkaar in gesprek blijven om zo uit de lastige dossiers te komen, met elkaar te leren van missers uit het verleden. Samen vooruit te komen naar een nog mooier, bloeiend en boeiend Ooststellingwerf. Met een duidelijke, toegankelijke regelgeving voor iedereen.

Samen sterker in Ooststellingwerf met OoststellingwerfsBelang