”OoststellingwerfsBelang, omdat ik belang hecht aan lokaal denken.”

Arjan Wagenaar

Commissielid Samenleving

Mijn naam is Arjan Wagenaar en ben 50 jaar. Ik ben geboren in Oudega (Smallingerland) maar inmiddels al ruim 20 jaar woonachtig in Oosterwolde.
Na verschillende financiële functies bij de PI Veenhuizen en na het behalen van het HEAOdiploma werk ik nu voor het Shared Service Center DJI op de afdeling Record to Report (maakt onder andere financiële rapportages) In mijn vrije tijd zie ik graag vrienden en familie en geniet ik van het reizen op de motor. Wat voor mij belangrijk is, is dat je ook iets kunt betekenen voor je medemens. Ik help zelf regelmatig andere mensen en dat geeft veelvoldoening. Om dezelfde reden willen de lijsttrekker en kandidaten van OoststellingwerfsBelang zich graag inzetten voor u.

De komende raadsperiode wil ik zelf niet in de raad zitting nemen. Wel is het uitermate belangrijk dat OoststellingwerfsBelang als onafhankelijke sterke lokale partij de belangen van onze inwoners zo goed mogelijk behartigd. Op alle gebieden. Van het behoud van onze mooie zelfstandige gemeente met gemeentelijke voorzieningen dicht bij de burger tot bijvoorbeeld woningbouw.
Onze lijsttrekker en de ervaren kandidaten op de lijst willen graag uw stem om dit te kunnen blijven doen.

Daarom hecht ik belang aan
OoststellingwerfsBelang!