Vanavond een agenda met maar weinig onderwerpen, 3 hamerstukken en 1 inspreker. Dhr. Berkenbosch spreekt in over de belemmeringen die hij ervaart bij de plannen voor de realisatie van een bijgebouw bij zijn woning.                                                                                                                                                                                                                                                                                 Na het instemmen met de hamerstukken, kunnen we onze koffie op drinken en naar huis rond 20 uur, een unieke gebeurtenis.                                                                                                           Gezien de vele geagendeerde onderwerpen in de vergadering van december staat ons dan wel een lange zit te wachten, we gaan ons er alvast op voorbereiden.