Vandaag was de opening van het blotevoetenpad bij het bezoekerscentrum van Staatsbosbeheer te Terwischa in Appelscha, een gezellige drukte bij stralend mooi weer wat wil je nog meer.
Nadat de burgemeester en de burgervrouw het pad geopend hadden en dus voorop liepen, hebben ook Jenny en Wolter in het kader van hoor/ wederhoor en zelf ervaren, deze belevenis aan den lijve en op blote voeten ervaren. Natuurlijk wel de hele route en niet zo als onze burgemeester…… maar goed verschil mag er zijn.

Wat een belevenis, over stenen, boomstammen, door een sloot, over dennenappels en door drassige grond was het heerlijk lopen.

Natuurlijk is het altijd mooi en fijn lopen in onze gemeente, dit is weer een mooie extra belevenis er bij. Na de wandeling nog even doorgefietst naar Appelscha waar het ook een gezellige drukte was op de vernieuwde Boerenstreek, waar donderdag in aanwezigheid van veel OoststellingwerfsBelang vertegenwoordigers de opening is verricht. Ook hier gezellig druk, allemaal mensen genietend van hetgeen Ooststellingwerf ons biedt, met andere woorden: Wat een heerlijke zondag in eigen gemeente.